Kuinka käyttää VLC:tä verkkokameran tallentamiseen helposti

VLC-tallennus verkkokamerasta on toinen tapa tehdä suoratoistovideoita. Lue tästä artikkelista ohjeita VLC-mediasoittimen avulla tallentamiseen. Lue Lisää

Kuinka korjata Windows 10 siirtyy lepotilaan 1 minuutin tyhjäkäynnin jälkeen?

Ok, joten olen kyllästynyt siihen, että tietokoneeni menee nukkumaan yhden minuutin tyhjäkäynnin jälkeen! Se ajaa minut hulluksi, koska minun on jatkettava kirjautumista sisään työskennellessäni. Olen päivittänyt Windows 10: een kauan sitten Lue Lisää

Kuinka korjata Wi-Fi-yhteysvirhe 'Ei Internetiä, suojattua' Windows 10: ssä?

Hei kaikki. Minulla on vakava ongelma kannettavan tietokoneen Wi-Fi-yhteydestä. Olen päivittänyt Windows 10 -käyttöjärjestelmään kahdesta päivästä sitten, asentanut kaikki saatavilla olevat päivitykset ja heti sen jälkeen Wi-Fi-yhteys katkesi. Yhteys näyttää olevan Lue Lisää

Kuinka uudelleenkäynnistää kodin ja pienen toimiston reitittimen päästäksesi eroon VPNFilteristä?

Olen kuullut uutiset Venäjään liittyvästä haittaohjelmasta nimeltä VPNFilter! Luulen, että laitteeni saattaa olla tartunnan saanut. En kuitenkaan ole vieläkään varma. Olisi erittäin hyödyllistä, jos selittäisit, kuinka tämä uhka havaitaan ja miten Lue Lisää

Connectify 2.1.0.16429: n asennuksen poistaminen

Olen etsinyt tapaa poistaa Connectify 2.1.0.16429 tietokoneeltani. Olen kokeillut sitä kerran, mutta myöhemmin olen löytänyt joitain tämän ohjelman tiedostoja järjestelmässä. Kuinka päästä eroon siitä lopullisesti? Sillä aikaa Lue Lisää

Kuinka korjata puuttuva äänenvoimakkuus Windows 10: ssä?

Hei. Minulla on ongelma äänenvoimakkuuden säätöpainikkeen puuttumisesta. Kuvaketta ei löydy lokerosta, joten minun on löydettävä nämä asetukset manuaalisesti. Täytyykö minun muuttaa jotain? En löydä mitään. Auta minua! Lue Lisää

Kuinka korjata Windows Mixed Reality ei toimi?

Hei kaverit. Asensin äskettäin Windows-päivityksen KB4090913 (käyttöjärjestelmän koontiversio 16299.251), enkä voinut käynnistää Windows Mixed Reality -portaalia. Yritin käynnistää tietokoneen uudelleen ja jopa asentaa ohjelman uudelleen. Mikään näistä ei kuitenkaan ratkaissut ongelmaa. Voi Lue Lisää

Mistä katsella ja kuinka ladata TV-ohjelmia

Tämä artikkeli sisältää luettelon parhaista verkkosivustoista TV-sarjojen lataamiseen ja näyttää myös vaiheittaiset ohjeet TV-ohjelmien lataamiseen. Lue Lisää